Vocalistul Chester de la Linkin Park s-a sinucis.

Linkin Park

Vocalistul formatiei Linkin Park s-a sinucis astazi (sau ieri pentru unii) 20/07/2017 la varsta de 41 de ani.

A fost vestea pe care am auzit-o de la coleg cat timp eram la munca. Initial nu cred ca am inteles bine si l-am intrebat din nou:

Bai.. tu sigur zici bine ce zici acolo?

Cautand rapid pe Google sa vad ce se intampla este adevarat. Acesta s-a spanzurat in casa lui privata din cartierul  Palos Verdes Estates din Los Angeles. Corpul lui a fost gasit Joi dimineata in jurul orei 9. Acesta a avut 2 neveste si 6 copii.

Stim cu totii ca acesta avea probleme cu drogurile si alcoolul. Ne-a mai spus in trecut ca vrea sa-si ia viata pentru faptul ca a fost molestat cat a fost copil.

Chester a fost un apropiat de-al lui Chris Cornell cantaretul de la Soundgarden. Acesta si-a luat viata prin spanzurare in Mai 2017. Astazi ar fi fost 53-lea an al lui Cornell. Chester, vocalistul formatiei Linkin Park i-a scris in ziua in care s-a sinucis o scrisoare deschisa pe tweeter.

Vicky, nevasta lui Chester, trimite un mesaj emotional pe tweeter:

Just when I thought my heart couldn’t break any more…..I love you T

Linkin Park a avut o insiruire de hit-uri peste ani: “Faint”, “In The End” si “Crawling” fiind unele piese cu cel mai mare impact. Linkin Park a avut multiple colabarori cu diferite genuri muzicale, inclusiv una cu Jay-Z.

Linkin Park a fost una din primele trupe rock pe care le-am ascultat inca din scoala generala si am fost profund socat de aceasta veste. S-a derulat acel film in mintea mea cu toate intamplarile pe care le petrecusem pe muzica cantata de Chester si am ramas pentru cateva secunde intepenit.

Odihneste-te in pace, Chester!

Linkin Park in Berlin 2010 “A thousand Suns World Tour”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *